Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Απρίλιο

1. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 6:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:35π.μ.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

2ο Διεπιστημονικό Συνέδριο Ιατρικής Ανθρωπιστικών Αποστολών, 27 & 28 Ιουνίου 2014

Το Σωματείο International Humanitarian Aid (ΙΗΑ) σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και την Κυπριακή Εταιρεία Παθολογίας πραγματοποιούν το 2ο Διεπιστημονικό Συνέδριο Ιατρικής Ανθρωπιστικών Αποστολών το οποίο θα γίνει στις 27 και 28 Ιουνίου 2014, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Νάπας.

Στόχος του συνεδρίου είναι α) η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σχετικά με την αναγκαιότητα των ανθρωπιστικών αποστολών και τον τρόπο διοργάνωσής τους και β) την εκπαίδευση Λειτουργών Υγείας (ιατρών, νοσηλευτών, φαρμακοποιών, διαιτολόγων κτλ) σε θέματα Τροπικής Ιατρικής.

Το Σωματείο International Humanitarian Aid(ΙΗΑ) το οποίο ιδρύθηκε το 2013 με πρωτοβουλία μιας ομάδας λειτουργών υγείας και άλλων εθελοντών εχει σαν κύριο σκοπό του την υποστήριξη των προγραμμάτων ιατρικών υπηρεσιών στις Ιεραποστολικές Μητροπόλεις, ιδιαιτέρως της Αφρικής καθώς και άλλες δράσεις προς ανακούφιση πασχόντων συνανθρώπων μας.

Για το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να επεσκεφθεί τον ιστοχώρο http://internationalhumanitarianaid.blogspot.com/

Το συνέδριο αφιερώνεται εις μνήμην του Παναγιώτη Σωφρονίου από το Παραλίμνι, φοιτητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που απεβίωσε την Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014, σε ηλικία 24 ετών.Αιωνία του η μνήμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: