Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Απρίλιο

1. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 6:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:35π.μ.

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Κ.Ο.Π.Α.Ν. Φωτογραφίες από τη λαμπαδηφορία, 31 Μαρτίου 2016.

Η παρθενική εμφάνιση της νεοσυστατης μπάντας Δήμου και Εκκλησίας Αγιας Ναπας, ενέπνευσε και συγκίνησε τους πολίτες του Δήμου και Ενορίας της Αγίας Ναπας. 

Ήταν μία πρωτότυπη έκφραση της συνοχής και της βαθείας ενότητας που χαρακτηρίζει τον κόσμο, του τόπου της Παναγίας του δάσους (Ναπας).

Ανήμερα της 1ης Απριλίου 2016 ανάμεσα σε πολλές μπάντες οργανωμένα σύνολα και σχολεία, η μπάντα Δήμου και Εκκλησίας Αγιας Ναπας κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα. Τα παιδιά μας με την στήριξη του Δημαρχου μας και της Πολιτιστικής Λειτουργού καθώς και του προσωπικού του Δημαρχείου, την στήριξη της Εκκλησίας, αλλά και την ώθηση των μητέρων των παιδιών αυτού του Δήμου και κυρίως τον κόπο και την αγάπη αυτών που δόθηκαν στην οργάνωση, εκμάθηση και το ζωντανεμα αυτής της μπάντας, εξέφρασαν μία ρυθμική υποσχεση πως έχουν πολλά να δώσουν με τη βοήθεια του Θεού. 

Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι, ευχομαστε ο Θεός να φυλάει ότι αγνό γεννιεται να μένει πάντοτε λαμπερό με τον πυρήνα της αγάπης και της ενότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: